lördag 17 mars 2012

Fuck you - you're disgusting!

Det här med att spela det hemska spelet. Spelet där man inte vet om man vinner eller förlorar. Spelet man egentligen inte tål för att man från början kanske inte var med på reglerna eller ens att det var ett spel.
Jag talar såklart om det mänskliga spelet, det mellan kvinnor och män. Hur gör man? Jag trodde att när man var vuxen skulle det inte vara så mycket spel eller så svårt, men det verkar vara väldigt mycket svårare. Att tala om och visa för någon att du tycker om denne för att i nästa stund gå emot precis allt du sagt och visat - det är oerhört missvisande och elakt. Varför vill man spela med människors känslor? Varför vill man "leka lite"? Är man inte oerhört trött på det när man blivit lite äldre? Jag tror inte det spelar någon roll hur gammal eller ung man är, det är lika jävligt vilket som. Ingen vill bli sårad så därför skyddar man sej genom att spela en kall cool roll, ingen vet eller vill diskutera så därför kör man på så länge den andre inte säger nåt. Då är det på nåt sätt "OK". Ok att bete sej som det där svinet, ok att låtsas, ok att trampa över folk och tro att man är nån jävla trofé/leksak/känslokall idiot/. När växer man upp? När börjar man få respekt för andras känslor? När börjar man inse att det inte går att spela det där spelet? För inte kan man som 30 tycka det är lika kul eller coolt att hålla på som när man var 17? Vi har ju tydligen, hela världsbilden har, ändrat syn på det där med tvåsamhet. Det ska tydligen vara "flersamhet" och inte ska man nöja sej med en, det är ju alldeles för trist och monotont. Nej, kör på, lek med alla, ljug för en och dra en osanning för en annan så ska du nog se att du aldrig blir påkommen. Inte gör väl det nåt om man knullar halva världen medans tjejen eller killen sitter hemma i god tro om att "du bara är ute med tjejerna/killarna". Vi blir äckligare och mer lögnaktiga i våra beteenden och helt ärligt vill jag inte alls vara med på den utvecklingen. Det jag vill är att ge en käftsmäll och ett par väl valda ord till de människor som leker med andras känslor/kroppar/goda personlighet för att de själva få ut nåt slags maktkänsla/övervinnande/tillfredsställande. Äckligt är vad det är. Oerhört förolämpande och vidrigt!

Må alla Ni som leker få nåt väldigt hårt i skallen och förhoppningsvis aldrig möta människor som har goda hjärtan och vill väl, för det vill ju uppenbarligen inte Ni - hemska människor!

1 kommentar:

  1. Vad underbart skrivet! Så jävla bra. Så jävla rätt. Så jävla nice! Jag håller med dig fullständigt, känner likadant. Men jag skulle aldrig kunnat få de ner skrivet Så Bra som du!
    Otroligt! Älskar dig gumms, to the moon and back <3

    SvaraRadera